de ReumaLeeft Podcast
podcast

#6 Hoe jij slim kunt omgaan met je beperkte energie bij reuma!

Ken je dat? Dat je de ene dag heel moe bent en dat je de andere dag ineens super veel energie hebt? En om meer energie te krijgen, rust je op de dagen dat je moe bent zoveel mogelijk uit. Zo laat je misschien bepaalde taken liggen (denk aan het huishouden), schuif je taken door of zeg je afspraken af. Maar op de dagen dat je veel energie hebt, haal je alles in. Want nu kan het! Uiteindelijk zorgt deze aanpak er juist voor dat je steeds meer in disbalans komt. Door al je energie op te maken op de dagen dat jij je goed voelt, hou je op de lange termijn juist minder energie over. Je belastbaarheid wordt steeds lager, waardoor de energierijke dagen ook steeds minder vaak voorkomen. Hoe kun je dan uit deze cirkel van disbalans stappen en slimmer omgaan met je beperkte energie bij reuma? In deze podcast aflevering geef ik je verschillende handvaten hoe om dit te doen!

Mis nooit meer een aflevering

en abonneer je op mijn podcast:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.