de ReumaLeeft Podcast
podcast

#3 Hoe je meer begrip krijgt van je baas

Kunnen blijven werken met reuma is heel erg belangrijk. Als je werkt voel je je mentaal en fysiek beter, worden gezondheidsproblemen voorkomen en je herstelt sneller van je ziekte. Kunnen blijven werken heeft dus een positief effect op je kwaliteit van leven en je gezondheid.

Voorwaarde is echter wel dat het werk aansluit op iemands interesse en capaciteit en dat het uitgevoerd wordt in een veilige en gezonde omgeving. En dat laatste, die veilige en gezonde omgeving, schort het nog wel eens aan. Want 50% van de reumapatiënten ervaart onbegrip op zijn werk. Als volgt ontstaat er meer stress, wordt iemand zieker en is het kunnen blijven werken steeds moeilijker. Super belangrijk dus om onbegrip te verminderen, zodat je niet ziek uitvalt.

Maar hoe doe je dat? In deze podcast vertel ik je mijn ervaring met onbegrip op het werk (want ik kreeg hierin veel te verduren), mijn grootste fouten die ik hierin gemaakt hebt en de 3 meest effectief tips die jij kunt gebruiken om meer begrip te krijgen van je baas! En op het einde vertel ik ook nog wat je baas kan doen om meer begrip te creëren voor jouw. Want niet alleen jij, ook je baas kan hierin stappen ondernemen!

Wil je meer weten over hoe om te gaan met onbegrip op je werk? Lees dan de volgende achtergrond artikelen:

Mis nooit meer een aflevering

en abonneer je op mijn podcast:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.