de ReumaLeeft Podcast
podcast

#13 De 7 meest gestelde vragen van een verzekeringsarts bij reuma

Als je door je reuma niet meer kunt werken en na 2 jaar re-integreren eindelijk de WIA-aanvraag mag gaan doen, kom je eerst voor een gesprek bij de verzekeringsarts van het UWV terecht. En dat is best spannend, want hoe zal deze gaan oordelen? Ik krijg dan ook vaak de vraag of ik nog tips heb. Tips om je goed voor te bereiden voor het gesprek met de verzekeringsarts als je een WIA-uitkering met reuma gaat aanvragen. En ja, die heb ik zeker! Want er zijn een aantal vragen die een verzekeringsarts altijd wel stelt (of zou moeten stellen) in zo een gesprek. In deze podcast aflevering zet ik deze vragen voor je op een rij én vertel ik je hoe jij je hierop kunt voorbereiden!

En wil je alles even nog rustig nalezen? Dan lees de bijbehorende blog hier.

Mis nooit meer een aflevering

en abonneer je op mijn podcast:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.