de ReumaLeeft Podcast
podcast

#9 De 5 stappen gids bij een conflict in je re-integratie

Als je aan het re-integreren bent met reuma (of een andere chronische ziekte), komt er veel op je af. Niet alleen het ziek zijn zelf, maar ook alle regels van onder andere de Wet Verbeteringspoortwachter en belangen van partijen die hierin ook iets van je willen. Om iedereen in dit proces dan op één lijn te krijgen, kan best een uitdaging zijn. Zo kan het zijn dat jouw baas druk uitoefent om toch weer te komen werken, terwijl jij nog bezig bent met het uitzoeken wat je wel en niet kan. Zo een verschil in belang bevordert uiteindelijk niet je re-integratieproces en kan soms zelfs uitlopen tot een conflict. Jammer, want niet alleen jij maar ook je baas kunnen bij een beoordeling van het UWV hier last van krijgen. Hoe kun je dan het beste met een conflict in je re-integratieproces omgaan, zodat jij alles uit je re-integratietraject kunt halen? In deze podcast aflevering geef ik je een 5 stappen gids om beter met een conflict in je re-integratie om te gaan! Of lees de blog op mijn website http://www.reumaleeft.com.

Mis nooit meer een aflevering

en abonneer je op mijn podcast:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.