de ReumaLeeft Podcast
podcast

#8 Mijn grootse les van dit jaar: hulp vragen

Wauw wat is 2021 snel voorbij gegaan! Lockdowns, ziek zijn, nieuwe medicaties, nieuwe artsen: ik heb niet echt stil gezeten. En hoewel dit jaar zijn ups en downs had, heb ik ook veel geleerd. Geleerd hoe ik hulp moest vragen, want dat deed ik nooit. “Ik kan alles wel zelf!”, riep ik altijd heel hard. Maar helaas is dit toch een utopie. Mijn grootste les van dit jaar was dan ook om evenwel die hulp te gaan vragen. Waarom ik dit uiteindelijk toch gedaan heb en tips over hoe ook jij die hulp kunt vragen als je chronisch ziek bent? Vertel ik je in deze podcast!

En wil je alles nog eens rustig nalezen? Dan lees de bijbehorende blog: mijn grootste les van dit jaar: hulp vragen bij reuma!

Mis nooit meer een aflevering

en abonneer je op mijn podcast:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.